spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Ali je moj poštni predal varen pred virusi?

Vsi vaši poštni predali so varni pred virusi in črvi. Na strežniku je zagnan antivirusni program ClamAV (program je označen kot GPL - torej je brezplačen in ga lahko uporablja kdorkoli).

Virusi in obnovitev definicij? Antivirusni program preverja vsako uro, če obstajajo kakšni novi virusi in si s spletne strani shrani zadnje "definicije" tako da so vaši poštni predali varni.

Opozorilo! Ker se nam je v preteklosti dogajalo, da so si nekateri pošiljali ZIP datoteke s šiframi, ki so vsebovale dejanske podatke, smo morali izklopiti v antivirusnem programu funkcijo skeniranja v ZIP arhivih. Zakaj ? Zato ker obstaja par virusov, ki uporabljajo ravno to. Pošiljajo okužene ZIP datoteke zaščitene s šifro. Torej pozorno pri emailih z ZIP priponami - še posebej če vsebujejo šifro za aktiviranje.

16.06.2004 [Število ogledov: 797]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2319279
DATUM: 27.5.2024
URA: 11:23:38
IP: 44.210.83.132
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.