spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
IZPAD STREŽNIKA SLOHOST.NET

Vse stranke obveščamo, da kljub vsem naporom ne moremo postaviti sistema nazaj v delujoče stanje do ponedeljka 15.1.2007.

Težavo nam povzročajo naši varnostni arhivi, ki so bili narejeni v času, ko je bil okvarjen datotečni sistem na strežniku. Varnostne arhive popravljamo tako, da bomo lahko v ponedeljek vzpostavili sistem v prvotno stanje. Glede na resnično zapleteno naravo težav vam žal ne moremo obljubiti ure kdaj naj bi sistem zopet deloval.

Dokler na servisu ne popravijo strežnik pa smo začasno selili vsa gostovanja (emaile in web strani; koliko jih imamo) na drug strežnik - saj bi drugače bili predolgo brez emailov in web strani.

Za vse težave se vam opravičujemo in vas še enkrat prosimo za razumevanje. V času težav oz. do odprave težav ne sprejemamo novih strank saj delujemo z polovičnimi tehničnimi zmožnostmi.

Vse stranke, ki nas želijo kontaktirati nas lahko pokličejo ali pošljejo el. pošto na aris@diskom.si. V primeru, da želite preusmeritev vaše domene na drug strežnik nam sporočite ime vaše domene in dva imenska strežnika kamor naj domeno usmerimo.

slohost.net Administrator

POTEK DOGODKOV...

11.1.2007 ob 12:50 - Strežnik predan v pooblaščen Dell-ov servis!

12.1.2007 ob 16:20 - Po celodnevnih poizkusih obnove varnostnega arhiva smo ugotovili, da je so le ti shranjeni v času, ko je na strežniku prišlo do okvare zato jih ni moč obnoviti. Da ne bi prišlo do popolne katastrofe smo vsebino varnostnih podatkov, torej varnostni disk, ki sam po sebi ni okvarjen le podatki na najem so se shranjevali tokrat, ko je bil podrt datotečni sistem, predali v obnovo strokovnjakom za obnovo okvarjenih podatkov.

13.1.2007, ob 20:00 - Selitev vseh gostovanj (strank, spletnih strani, email naslovov,...) na začasni strežnik

20.1.2007 - Priprave za nakup novega strežnika, izbira operacijskega sistema,... (Podrobnosti si lahko ogledate v novici št. 65)

12.01.2007 [Število ogledov: 421]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2310051
DATUM: 23.4.2024
URA: 11:14:16
IP: 18.227.24.209
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.