spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Na podlagi želj naročnika pripravimo vsebino spletne strani, izdelamo celotno podobo in predlogo v programu Adobe Photoshop. Kasneme uporabimo Macromedia Dreamweaver za izdelavo spletne strane. Spletno stran Vam izdelamo statično ali dinamično. Dinamično spletno stran lahko uporabnik sam ureja in vzdržuje. Če vas zanima več si preberite v poglavju oblikovanje in zdelava spletnih strani.

Gostovanje spletnih strani

Na našem spletne strežniku Vam omogočamo kvalitetno in zanesljivo gostovanje vaših spletnih strani. Spletni strežnik se nahaja v datacentru v Ljubljani v protipožarno zanesljivem centru. Če vas zanima več potem si preberite več o spletnem gostovanju oz. gostovanju spletnih strani.

Registracija domen .com, .net, .org, .si, .info, .biz, .eu

Da bi bila poundba spletnih storitev celovita prav tako po konkurenčnih cenah registriramo domene končnic .com, .net, .org, .si, .info, .biz, .eu. Če že imate registrirano domeno jo lahko bilokdaj preselite k nam. To poglavje se nahaja na strani, kjer lahko preverite če je domena prosta in razne informacije o registraciji domen.

Program za urejanje spletnih strani (content management system)

Za najzahtevnejše naročnike smo izdelali program za urejanje spletnih strani. Z programom "Spletni portal" lahko naročniki sami urejajo celotno vsebino spletne strani, spletno trgovinom, galerije fotografij, ankete... Več o tem si lahko preberete na spletni strani Izdelava dinamične spletne strani in urejanje spletne strani.

Program za naročanje razvijanja fotografij preko spleta

Za vse foto-studije, fotografe, oz. osebe, ki se ukvarjajo z razvijanje fotografij smo izdelali program, preko katerega lahko njegovi uporabniki zelo preprosto izberejo fotografije in naročijo razvijanje fotografij preko spleta. Program avtomatsko presname fotografije in naročilo na spletni strežnik. Če vas zamima več si oglejte spletno stran program za naročanje razvijanje digitalnih fotografij preko spleta.



registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303205
DATUM: 28.3.2024
URA: 20:36:38
IP: 34.227.112.145
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.