spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje

IZDELAVA SPLETNIH STRANI


webdesign izdelava spletnih straniStroški povezani z izdelavo spletne strani so tesno povezani z njenim obsegom, uporabljeno tehnologijo, obsegom izdelave in porabljenim časom, zato se stroški izdelave od projekta do projekta močno razlikujejo.

Okvirna cena izdelave spletne strani, ki zadostuje za izčrpno predstavitev vašega podjetja z dodatnimi elementi (skriptami) kot so naročilnica, java skripte, animacije, obdelava slik... se giblje okoli 35o€.

Ne glede na to, pa vam lahko ponudimo tudi preprostejše, a še vedno učinkovite rešitve, ki ste jih pripravljeni vložiti v izdelavo spletnih strani. Ena stran z nekaj slikami, nekaj povezavami ter tekstom lahko stane le 90€.

Poleg izdelave celostne podobe in oblikovanja html do objave na strežniku bomo vašo spletno stran vpisali v vse večje in pomembnejše spletne brskalnike. Pri nas vpis v spletne iskalnike pomeni, da se bomo potrudili, da bo vaša spletna stran rangirana čim višje, med najdenimi spletnimi stranmi.

Če želeti prejeti informativni izračun za izdelavo spletne strani vas prosimo, da nam pišete na naslednji email: webmaster@slohost.net ali pošljite povpraševanje na ostale kontaktne podatke.

Izdelava statičnih-dinamičnih spletnih strani


Ker pa vemo da včasih "statična" stran, na katero njen uporabnik nima direktnega vpliva smo izdelali program, ki deluje v windows okolju in čigar namen je omogočiti uporabniku - končnemu kupcu popolno kontrolo (dinamičnost) nad spletno stranjo. Mi Vam izdelamo predlogo, vso vsebino pa lahko sami poljubno spreminjate... in to lahko tudi brez predznanja o spletnih straneh, FTP strežnikih, oblikovanju-obdelavi slik,...

Za takšno stran so cene višje, vendar je vredno. Prosimo da nam pošljete vašo povprašavanje in približno opišete kaj naj bi stran vsebovala (katere elemente - anketa, pasice, rumene strani, trgovina, novice, galerije slik,...) in mi Vam bomo odgovorili z ponudbo.

POTEK IZDELAVE SPLETNE STRANI


  1. Prvi kontakt vzpostavi naročnik. Kontaktirate nas lahko na vse kontaktne podatke, ki so na podstrani kontakti (email, tel., gsm, fax, msn ...). V prvem pogovoru nam kupec pove okvirne želje izgleda spletne strani, kakšno vsebino bo uporabil na strani, če bo spletno stran urejal sam ali jo bomo urejali mi, ali bodo na spletni strani kakšne dinamične skripte kot so knjige gostov, kontaktni obrazec, nagradna igra ...
  2. Mi pripravimo ponudbo in kasneje tudi pogodbo v kateri se obvežemo glede obsežnosti spletne strani, cen, rokov plačil ...
  3. Nato se z naročnikom pomenimo o izgledu strani (katere barvese bodo uporabile na spletni strani, kje bo animacija, kateri elementi bodo vsebovani na vhodni strani, koliko jezikov bo imela stran, in natanko dogovorimo o poglavjih ...
  4. Naročnik nam pripravi vsebino strani (tekste, fotografije ...), ki nam jih dostavi v elektronski obliki. Če se dogovorimo drugače vsebino lahko tudi pripravimo skupaj, fotografiramo in obdelamo fotografije lahko tudi mi. Prav tako lahko mi priskrbimo tudi prevode strani v tuje jezike (angleščina, "srbo-hrvaščina", nemščina)
  5. Mi izdelamo predlogo in vse html podstrani. Z naročnikom nato dorečemo "finese" in jih obdelamo ter objavimo.
  6. Tekste na vseh html podstraneh nato mi obdelamo in jih uredimo, da so spletnim iskalnikom (google.com, najdi.si ...) prijaznejši. Z tem tudi dosežemo boljše rangiranje in tako tudi večji obisk spletne strani.
  7. V primeru, da se je naročnik odločil, da bo sam urejal spletno stran prejme tudi program "Spletni portal", v katerem lahko zelo preprosto ureja novice, galerije fotografij in jih zelo preprosto objavi v spletu. [več o dinamičnem urejanju spletne strani]
  8. Mi vpišemo naročnikovo spletno stran v večje slovenske iskalnike (najdi.si, slowwwenia.com, matkurja.com, google.si ...) in če je spletna stran izdelana tudi v tujih jezikih uredimo vpis v več kot 200 tujih spletnih iskalnikov (msn.com, yahoo.com, aol.com, altavista.com ...)
Ne pozabite: Spletna stran je ob enem tudi "obraz" vašega podjetja ali celo vas samih - zato poskrbite da bo funkcionalno in oblikovno zadostovala tudi najvišjim kriterijem!

VPRAŠANJA-ODGOVORI OBLIKOVANJA IN IZDELAVE STRANI


Najpogostejša vprašanja in odgovore povezana z izdelavo spletnih strani in oblikovanjem le-teh si oglejte v poglavju Tehnične podpore pod FAQ izdelave spletnih strani.

REFERENCE ŽE IZDELANIH SPLETNIH STRANI


Vezenje in tisk majic vinter-vez
Ponudba zelo kvalitetnega in cenovno ugodnega vezenja na različne materiale. Ponujamo pa prav tako tisk na oblačila in prav tako prodajo promocijskih oblačil.
21.10.2015
[št. ogledov: 875, št. pripon: 0]
Apartmaji Vin Vez v Moravskih Toplicah
Nepozabno doživetje in dopust v Apartmaju Vin Vez Moravske toplice. Apartmaji se nahajajo v Moravskih Toplicah v neposredni bližini term Vivat in Term 3000.
21.06.2015
[št. ogledov: 835, št. pripon: 0]
Hostel Strug - ugodno bivanje v hostlu, Strug, Slovenija
Če si želite počitka v naravi, vam priporočamo obisk hostla Strug, ki se nahaja v Strugu v Sloveniji. Poleg prijetnega ambienta so prac tako tudi cene bivanja sprejemljive. Hostel so zgradili iz stare kmetije.
05.09.2013
[št. ogledov: 873, št. pripon: 0]
Kurjava ceneje: bukova drva, peleti in briketi
V podjetju Javor prodajajo poceni bukova drva, lesne pelete in lesne brikete. Njihova drva so zelo kakovostna in prav tako zelo ugodna. Organizirajo tudi prevoz drvi na dom. Imajo veliko izbiro raznih polen - tudi za picerije.
05.06.2013
[št. ogledov: , št. pripon: 0]
Kamnoseštvo Nusdorfer - obdelava kamna, izdelava spomenikov ...
Za Kamnoseka Nusdorferja smo izdelali spletno stran www.kamnosestvo-nusdorfer.com. Ukvarja pa se s kamnoseštvom in sicer polaganjem kamna, izdelavo stopnic, kopalnic, stopnišč, izdeluje prav tako nagrobne spomenike. Dela izvaja nadvse profesionalno in kvalitetno. Oglejte si njegov spisek referenc za katere je izvajal kamnoseštvo, ki je precej dolg.
16.06.2013
[št. ogledov: , št. pripon: 0]
Projektiranje, tipski načrti in zaklonišča
Podjetje Projektinstal se že vrsto let ukvarja s projektiranjem, gradbeništvom, izdelavo in načrtovanjem zaklonišč. Imajo tudi precej tipskih načrtov in vrsto referenc, katerim so uredili gradbene papirje in projektirali hiše oz. objekte. V ponudbi imajo prav tako kar nekaj tipskih načrtov.
16.03.2013
[št. ogledov: 920, št. pripon: 0]
Gostilna pri Martinu Slovenska Bistrica
Gostilna pri Martinu Slovenska Bistrica ponuja kosila, malice, razvoz hrane, catering, organizira poroke in praznovanja, kot so npr. abraham, birma, prazvnovanje rojstnega dne ...
21.06.2012
[št. ogledov: 320, št. pripon: 0]
Gradnja hiš, fasaderstvo, krovstvo SI MM GRAD
SI MM GRAD je gradbeno podjetje, ki se ukvarja z vrsto gradbenih storitev kot so: Gradnja hiš, fasaderstvo, krovstvom in kleparstvom, prodajo in črpanjem betona, razni izkopi in prevozi. Poleg tega pa izdelujejo tudi ravne strehe.
08.05.2012
[št. ogledov: 368, št. pripon: 0]
Prodaja rabljene mehanizacije Klas d.o.o.
Spletno stran smo izdelali prav tako za podjetje KLAS d.o.o. iz Tepanja, ki se ukvarja s prodaja rabljene kmetijske in gradbene mehanizacije in sicer rabljene kmetijske stroje, rabljeno gradbeno mehanizacijo, rabljena tovorna in osebna vozila ter ostala dodatna oprema ...
08.04.2012
[št. ogledov: 398, št. pripon: 0]
Detektivska agencija Zoro Slovenska Bistrica
Detektivska agencija Zoro Slovenska Bistrica se ukvarja s pridobivanjem informacij, opravljanjem upravičenj ter svetovanje na področju detektivske dejavnosti in področju nakupa nepremičnin.
10.02.2012
[št. ogledov: 404, št. pripon: 0]
Gobec Jože: fasaderstvo in slikopleskarstvo
Podjetje fasaderstvo in slikopleskarstvo- Gobec se ukvarja z Izdelavo izolacijskih fasad, Barvanjem fasad, Suhomontažnimi deli, pregradnimi stenami in spuščenimi stropovi, Barvanjem, beljenjem, glajenjem in pleskanjem stanovanj, Dekorativnimi ometi (kulirplasti, baumit mozaiki...) ...
05.12.2011
[št. ogledov: 414, št. pripon: 0]
Ženski forum Socialnih Demokratov - izdelava spletne strani
Včasih so rekli, če te ni v medijih, ne obstajaš. Danes pravijo, če te ni na spletu, ne obstajaš! Ženski forum SD deluje že 21 let pa vendar imamo pogosto občutek, da mnogi res ne vedo, da obstajamo ...
14.11.2011
[št. ogledov: 361, št. pripon: 0]
Oljarstvo, linije in stroji za oljarstvo
Poleg strojegradnje, orodjarstva se podjetje Mojstrovina ukvarja tudi z izdelavo strojev za oljarstvo. Imajo lastno proizvodnjo strojev in celovitih rešitev-linij za potrebe oljarstva.
22.10.2011
[št. ogledov: 341, št. pripon: 0]
Prodaja in montaža oken in vrat, RAL vgradnje
To spletno stran smo izdelali za podjetje AG zaključna dela, d.o.o., ki se ukvarja s prodajo in montažo oken, montažo vrat. Imajo vse potrebne certifikate za RAL vgradnjo in prav tako vse storitve in okna lahko vključimo k subvencijam od eko sklada in je tako celotna zadeva še cenejša.
03.09.2011
[št. ogledov: 281, št. pripon: 0]
Rafting po reki Neretvi (neretva-kanjonraft.com)
Družba Neretva kanjonraft se ukvarja z ponujanjem usluge rafting po reki Neretva. Poleg raftinga pa ponujajo prav tako planinarjenje po planini Prenj, počitek in ribolov na reki Neretva in kampiranje na Boračkem ali Jablaničkem jezeru.
30.06.2011
[št. ogledov: 462, št. pripon: 0]

  1  2  3  4  5  6  7  Naslednja stran >>


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 1970884
DATUM: 13.7.2020
URA: 0:40:0
IP: 18.208.126.130
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.