spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
PROSTA REGISTRACIJA NOVIH IN PODALJŠANJE OBSTOJEČIH DOMEN .SI V LETU 2005

V letošnjem letu se obeta veliko novosti, prva že 04.04.2005. S tem dnem bo registracija domen .si postala plačljiva, izbira naziva domene pa popolnoma prosta.

Še vedno bo v veljavi omejitev, da bodo domene .si lahko registirali le slovenski poslovni subjekti in sicer do 20 poljubnih domen na vsako podjetje. Velika novost je tudi, da bo domene .si potrebno registrirati preko za to pooblaščenih podjetij in ne več neposredno pri ARNES-u. Registracijo boste torej lahko opravili neposredno pri nas.

Naslednja velika novost se obeta 06.06.2005, ko bo vse brezplačne domene .si registrirane pred 31.03.2005 potrebno podaljšati proti plačilu. V nasprotnem primeru bodo tega dne prenehale delovati. Njihovi dotedanji lastniki bodo sicer imeli še en mesec časa, da jih podaljšajo, potem pa bodo dokončno vrnjene v prosto prodajo. Vsak lastnik obstoječe domene .si bo torej moral izbrati ponudnika, pri katerem bo domeno podaljšal, saj bodo podaljšanje obstoječih domen .si prav tako vršila za to pooblaščena podjetja in ne ARNES. Tudi podaljšanje boste torej lahko opravili neposredno pri nas.

V septembru letošnjega leta se bo registracija domen .si še dodatno sprostila, saj jih bodo lahko registrirale tudi vse slovenske fizične osebe in ne le podjetja. Število domen, ki jih boste lahko registrirali ne bo več omejeno. Predvidoma v prvi polovici 2006 bodo domene .si lahko registrirali tudi tuji poslovni subjekti in državljani drugih držav.

Kaj pa cena?
Stroški registracije in podaljšanja še niso točno določeni, o tem pa vas bomo sproti obveščali. Kot vse druge naše cene, bo tudi cena registracije ali podaljšanja domene .si pri nas zelo ugodna.

Kaj lahko storite danes?
Neobvezno se lahko prijavite za registracijo novih in podaljšanje obstoječih domen .si.
O obrazcu objavljenem na naši spletni strani Vas bomo naknadno obvestili



27.01.2005 [Število ogledov: 870]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303384
DATUM: 29.3.2024
URA: 12:27:10
IP: 44.221.45.48
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.