spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Zakaj je vsakič ko grem v webmail (preko iexplorerja) poštni predal prazen?

V poštnih predalih na spletnem strežniku ostajajo emaili tako dolgo, dokler jih uporabnik ali kateri drugi program ne izbriše. V primeru da uporabljate samo dostop do poštnega predala preko internet explorerja - webmail) bodite pozorni saj vsako toliko časa program, ki teče na strežniku (Horde) vsako toliko časa ponudi arhiviranje starih emailov ali pa celo brisanje.

Pozorni pa bodite, če imate nastavilljene razne odjemalce pošte (outlook,...) na vašem lokalnem računalniku in imate v njih nastavljene poštne predale je vedno v osnovi nastavljeno, da ko program prenese emaile s spletnega strežnika v odjemalec pošte (lokalni računalnik) nato izprazni ta poštni predal. Torej rezultat: emaili so na vašem lokalnem računalniku, ne pa več na spletnem strežniku.

20.08.2004 [Število ogledov: 773]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303208
DATUM: 28.3.2024
URA: 20:51:37
IP: 44.211.117.101
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.