spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
levo okno POGOJI IN POMOČ desno okno

POMOČ PRI NAROČANJU
Če vam ta postopek naročanja domene, oz. registracije domene ali spremembe podatkov dela težave lahko naročilo, spremembo,... oddate kar po elektronski pošti na naslov info@slohost.net, preko faksa: 02/ 843 17 84 ali po telefonu 041/ 511 882 (od ponedeljka do petka od 8:00-20:00).

OBDOBJE REGISTRACIJE DOMENE, GOSTOVANJA
V primeru registracije domene bo le ta registrirana v enem delovnem dnevu od oddaje naročila. Prav tako je obdobje pri naročilu gostovanja en delovni dan od naročila. Opomba: Pri registraciji domene je potrebno počakati do 42 ur od registracije za pravilen prikaz domene (zaradi osvežitev DNS zapisov na domenskih strežnikih).

PLAČILO (CENE)
Za vsa podjetja je plačilo blaga po računu, ki ga pošljemo po pošti in sicer v roku 8 dni od prejema računa. Pri cenah, ki so podane v valuti EURO, se upošteva faktor preračunanja in sicer 1 EUR = 239,640 SIT.

PRAVICA DO ODSTOPA ZAKUPA, REGISTRACIJE DOMENE
Preden registriramo domene, oz. uredimo gostovanje vedno kontaktiramo kupca, da preverimo realnost povpraševanja in se prepričamo če je kupec prepričan za zakup gostovanja, oz. registracije domene. tako ime kupec pravico do odstopa do nakupa domene pri telefonskem pogovoru (ustnem naročilu). Za vsako prihodnje leto pa velja za podaljšanje gostovanja. oz. zakupa domene plačan račun, ki ga pošiljamo 14 dni pred potekom zakupa gostovanja, oz. registracije (podaljšanje) domene.

VELJAVNOST PONUDBE
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni strani www.slohost.net. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

ARHIVIRANJE POGODBE
Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja DISKOM d.o.o. na Zg. Bistrici 99, 2310 Slov. Bistrica. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na : info@slohost.net. Celotna spletna stran (vključno z vso vsebino) je napisana v slovenskem jeziku. Prav tako je sklenjena pogodba napisana v slovenskem jeziku.

ekipa www.slohost.net


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303507
DATUM: 29.3.2024
URA: 22:32:33
IP: 54.224.52.210
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.